Sterckeman caravans komt met nieuwe indelingen

Sterckeman caravans komt met nieuwe indelingen 8
De vernieuwingen bij Streckeman. Foto: PR/Streckeman

De Franse caravanproducent Sterckeman is al jaren op de Nederlandse markt aanwezig en heeft dit jaar het programma uitgebreid met een aantal nieuwe indelingen.

Easy

De vorig seizoen geïntroduceerde Easy serie wordt uitgebreid met de Easy 420 CP. De caravan is een bekende succesvolle indeling van het concern. De wagen heeft een eindkeuken met ernaast de toiletruimte. In het midden bevindt zich de treinzit met daar tegenover de hangkast en laag meubel. Voorin de caravan staat een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Naast de ruimte die deze caravan biedt, heeft de Easy 420 CP nog een voordeel, namelijk een laag gewicht.

Het Touring Plus Pakket: AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, serviceluik 75×30 cm, reservewiel en reservewielhouder in de disselbak.

Het Pack Performance: een 5 liter Trumatherme boiler, handdouche, een Midi Heki dakluik van 70×50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3 extra LED leesspots.

Starlett Comfort

Nieuw in deze serie is de Starlett Comfort 400 CP, een caravan met een compacte binnenlengte van 4,2 meter. Op deze lengte biedt de caravan een ruime zit en eindkeuken met voorin een in de lengte geplaatst tweepersoonsbed met aansluitend een toiletruimte. Handig is de open ruimte bij het voeteneind voor een makkelijkere in- en uitstap.

De serie wordt verder uitgebreid met een kinderkamer indeling: De Starlett Comfort 476 PE.
Deze ruime caravan heeft een stapelbed aan de achterzijde, een midden treinzit met daar tegenover de keuken. Voorin de caravan staat het in de lengte geplaatste tweepersoonsbed naast de toiletruimte.

De Starlett Comfort gaat een stap verder in luxe en comfort met als standaard polyester dak en zijwanden, luxe stoffering, extra flexibele spotjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter warmwaterboiler.

Evolution

De Evolution serie krijgt voor komend jaar een aantal uiterlijke wijzigingen. De zijwanden worden in taupe gespoten. De skirts worden in donkergrijs uitgevoerd, net als de optionele disselafdek.

De hordeur wordt nu standaard gemonteerd en het interieur krijgt het luxe Ambiance lighting pakket. Uiteraard heeft de Evolution de 150 liter XL Freeze koelkast standaard.

De Easy serie bestaat uit 3 indelingen en is geprijsd vanaf € 12.695,-. De Starlett Comfort serie heeft eveneens 3 indelingen en is geprijsd vanaf € 16.395,-. De Evolution is verkrijgbaar in 2 modellen vanaf € 20.960,-.

De prijzen zijn All-in, dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken. Sterckeman geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking. Sterckeman caravans worden in Nederland geïmporteerd door Caravan Trading Europe B.V. in Tiel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.