Welke vrouw rijdt alleen op een motor door Pakistan?

Als je kinderen tegenwoordig op school vraagt ‘Wat wil je later worden?’ dan zeggen ze niet meer piloot, arts of brandweerman, maar ‘YouTube Influencer’. Mannen en vrouwen die hun boodschap via het videokanaal op een pakkende manier weten te verspreiden krijgen alle aandacht en zijn daardoor ook het gedroomde beroep.

Als je in bovenstaande video Rosie Gabrielle uit Canada in haar eentje met haar motor door Pakistan ziet rijden dan zal menigeen denken ‘That’s the life!’ Ze moet echter nogal wat ontberen op haar tocht, maar verdoezelt die tegenslagen niet. Het brengt haar, zo verkondigt ze een paar maal, juist ook veel. Vooral het echte contact met de plaatselijke bevolking.

I’m a solo Canadian female motorcycle adventure traveller, Photographer and video creator. Hoping to inspire people and help them explore the world through my eyes.

Rosie Gabrielle

Maar met alleen het plan om alles achter te laten en er op uit te trekken ben je er natuurlijk niet. Zoals vaker moet je eigenlijk een multi-talent zijn om op te vallen. Zo ook Rosie. Ze heeft om te beginnen de durf om met haar motor in onbekend gebied te gaan rijden, maar ze heeft duidelijk ook oog voor het vangen van de juiste beelden en weet die dan ook nog een keer op een aantrekkelijke manier te monteren. Nadeel met solo-reizen is dan natuurlijk dat je zelf nauwelijks in beeld bent, maar ook daar heeft ze een oplossing voor, zoals je kunt zien in de video.

Meer over haar is hier te vinden:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/rosiegabrie… FACEBOOK: https://www.facebook.com/RosieGabrielle/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.