Zo gaat het Star Wars-hotel van Disney er uitzien

Een beeld van de presentatie van de plannen van Disney.

Als je naar het nieuwe Star Wars Hotel van Disney gaat wordt je als het ware opgesloten. Twee dagen lang verblijf je in een fantasiewereld, die tot in detail is uitgewerkt. Je wordt zelf onderdeel van de attractie. Alleen of met je gezin kom je via een sluis in het Star Wars-ruimteschip. Alle ramen in dit ‘voertuig’ bieden je uitzicht op de ruimte, zodat je na enige tijd ook echt voelt en beleeft alsof je op een ruimteschip door de ruimte zweeft.

Het hotel, dat gerealiseerd wordt op het Walt Disney World park in Amerika, krijgt de naam Galactic Starcruiser. Alle gasten arriveren ineens en tegelijkertijd voor hun tweedaagse verblijf. Om in te checken, zullen na het verzamelen in een terminal via een “Launch Pod” getransporteerd worden naar de ruimte. Door de vensters zie je dan de wereld steeds kleiner worden, terwijl je verder de ruimte in schiet.

Gasten worden onderdeel van een ‘meerdaags verhaal’ dat in wisselwerking staat met andere passagiers, bemanningsleden en bekende Star Wars-personages. Je kunt trainen met een lichtzwaard, de starcruiser-brug bezoeken om meer te weten te komen over de systemen van het schip en het schip verkennen om verborgen ruimtes te ontdekken.

Andere nieuwtjes van Disney

  • In Disney World Epcot te Florida komt de eerste Mary Poppins-attractie. De presentatie van die plannen gebeurde in aanwezigheid van Mary Poppins-acteur Dick Van Dyke.
Dick Van Dyke bij de presentatie van de plannen.
  • In Disney World Epcot komt ook Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, een rollercoaster waarin bezoekers samen met het superheldenteam door de kosmos reizen.
  • Verder kun je in navolging van Moana met water kunnen spelen tijdens een educatieve ontdekkingstocht gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm.
  • In Disneyland Hong Kong komt een Frozen-achtbaan: Wandering Oaken’s Sliding Sleighs. Daarin ga je met een slee naar beneden in een sneeuwlandschap.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.