BBC-boek schetst beeld van ‘Een Planeet, Zeven Werelden’

BBC-boek schetst beeld van 'Een Planeet, Zeven Werelden' 9
De omslag van het BBC-boek.

Zo’n 200 miljoen jaar geleden was onze planeet nog één grote landmassa. Uiteindelijk begon deze enorme landmassa uit elkaar te breken waardoor er zeven continenten ontstonden. Het BBC-boek Een Planeet, Zeven Werelden vertelt hoe elk continent is geëvalueerd en laat de ontwikkeling van de dieren en planten zien.

Het boek met spectaculaire foto’s geeft inzicht in bijzonder diergedrag en vertelt onbekende verhalen uit de natuur op ieder continent; van het ontoegankelijke Congolese regenwoud tot de bevroren plekken van de Himalaya en van de drukke Europese steden tot de uitgestrekte vlaktes van Afrika.

Het voorwoord in dit boek is van Sir David Attenborough. Hij is een Britse bioloog en presentator. Hij maakt al meer dan zestig jaar televisie en is een autoriteit als het gaat om natuurdocumentaires. Zijn laatste programma, Planet Earth II, is de meest bekeken natuurdocumentaire allertijden.
Een Planeet Zeven Werelden | Sir David Attenborough | 9789021574301 | € 29,99 | Boek verschijnt op 15 oktober 2019

Inkijkexemplaar is hier te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.