Disneyland Paris viert ook dit jaar twee maanden kerst

Disneyland Paris helemaal in kerstsfeer. Foto: PR / Disneyland

De magie van kerst begint in Disneyland Paris op 9 november 2019. Bijna twee maanden lang kunnen gasten fonkelende lichtjes ontdekken, de Disney’s Christmas Parade bekijken en hun favoriete Disney Figuren ontmoeten. En dit jaar zullen de Disney Prinsessen deel uitmaken van het feest tijdens een groots bal waar alle koninklijke stellen van Disneyland Paris samenkomen.

Mickey’s Magical Christmas Lights

Bij het vallen van de avond staat de gasten een verrassing te wachten tijdens de vernieuwde ceremonie van Mickey’s Magical Christmas Lights met Mickey, Minnie en de Kerstman. Samen zullen zij de vierentwintig meter hoge kerstboom verlichten die in het midden van Main Street, U.S.A. staat.

Tijdens dit kerstseizoen kunnen gasten The Starlit Princess Waltz bijwonen op het Castle Stage podium voor het Kasteel van Doornroosje. Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana zullen Aurora vergezellen voor een bal, samen met hun prinsen. Deze show is te zien van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020

Ontdek Disney’s Christmas Parade

De traditionele Disney’s Christmas Parade keert terug naar het Disneyland Park en is elke dag twee keer te zien. Mickey, Minnie, Donald en Goofy openen de stoet van kleurrijke praalwagens. Van Winnie de Poeh met zijn vrienden tot De Drie Biggetjes; dit is de gelegenheid voor gasten om hun favoriete Disney Figuren te ontmoeten. En natuurlijk sluit de kerstman Disney’s Christmas Parade af op zijn arrenslee.

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenstappen worden zij in de kerstsfeer ondergedompeld met sneeuwpoppen, fonkelende kerstbomen en met sneeuw bedekte decoraties rondom de enorme kerstboom in Main Street, U.S.A. Stampertje, Miss Bunny, Stitch en vele andere Disney Figuren vieren kerst en Nieuwjaar in deze setting.

Kerstman ontmoeten

In een lodge in de attractie ‘Meet Mickey Mouse’ in Fantasyland verwelkomt de kerstman de gasten tot en met 25 december. Dit is een goede gelegenheid voor gasten van alle leeftijden om hun verlanglijstje aan de kerstman te geven en het moment vast te leggen op een foto.

Wat is Kerstmis zonder traditionele liedjes? Daarom is er de Let’s Sing Christmas-show met de beste kerstliedjes en met Mickey, Minnie, Donald, Goofy en zangers in het Videopolis theater in Discoveryland.
Ook krijgen koren uit de hele wereld elk weekend de kans om op te treden op het podium van Videopolis als onderdeel van ‘Disney Performing Arts’.

De Enchanted Advent Calendar is dit jaar terug voor het Kasteel van Doornroosje en gasten kunnen hieraan deelnemen zodra het Disneyland Park is geopend. Elke dag wordt een nieuwe verrassing onthuld samen met Mickey, Minnie en Goofy.

#SURPRISEMICKEY

Na het succes van vorig seizoen, keert de #SURPRISEMICKEY show terug naar Production Courtyard voor het Hollywood Tower Hotel. Om kerst op de best mogelijke manier te vieren, hebben Minnie en haar vrienden een aantal nieuwe verrassingen voor de gasten in petto. Deze show is te zien van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa en heeft 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Disneyland Paris is de nummer één werkgever in één vestiging in Frankrijk en de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne. Het resort bestaat uit het twee themaparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5800 kamers, twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village met thema-restaurants, winkels en een bioscoop, en een 27-holes golfbaan.

Een nieuw ontwikkelingsplan van 2 miljard euro, inclusief een transformatie van het Walt Disney Studios Park, voegt drie nieuwe gebieden toe die gebaseerd zijn op Marvel, Frozen en Star Wars, samen met meerdere nieuwe attracties en live entertainmentervaringen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.