Emirates houdt met QMusic ‘bike around the world’-wedstrijd

Dj Domien rijdt door een bijzonder landschap. Foto; PR

Emirates, volgens eigen zeggen ‘de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd’, lanceert samen met Qmusic de “Bike Tour Around the World”-wedstrijd. Luister van 30 september t/m 3 oktober 2019 naar de middagshow van dj Domien Verschuuren en maak elke dag kans op één van vier nieuwe retro custom-build Emirates fietsen. Op donderdag 3 oktober gaat één van de dagwinnaars er met de hoofdprijs vandoor: een volledig verzorgde trip van 5 nachten voor twee personen naar Dubai, de thuishaven van Emirates.

Elke dag vertelt DJ Domien Verschuuren over een bestemming uit het uitgebreide Emirates-netwerk. Met een cryptische omschrijving inspireert hij luisteraars de telefoon te pakken en hun gok live in de uitzending te delen. Luisteraars krijgen de mogelijkheid in te bellen en de stad te raden. Per dag wordt één winnaar gekozen die een fiets wint. Alle vier de dagwinnaars maken vervolgens ook kans op de hoofdprijs: twee Economy Class tickets naar Dubai en een volledig verzorgde vakantie van vijf nachten. Die winnaars kunnen dan een fascinerende stad beleven met het hele jaar door zon, iconische architectuur, winkels van wereldklasse en cuisine op topniveau.

Luister voor deelname naar het middagprogramma van Domien op maandag t/m donderdag van 16.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur op Qmusic.

Emirates

Emirates heeft een netwerk van 158 bestemmingen in 85 landen op zes continenten, waaronder vijftien vrachtroutes. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van 268 vliegtuigen en is de grootste exploitant van zowel de Airbus A380 als de Boeing 777. Emirates verbindt Amsterdam met Dubai met 19 wekelijkse vluchten, uitgevoerd door de Emirates A380 en Boeing 777-300ER toestellen. Zie voor meer informatie en boekingen www.emirates.com.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.