Lonely Planet bundelt 60 mooiste boottochten

De omslag van het boek over de mooiste boottochten. Foto: Lonely Planet

Beleef met de nieuwste uitgave van Lonely Planet de 60 ‘meest fantastische en memorabele bootreizen ter wereld’: van een tocht met een feloek over de Nijl en een cruise door het Canadese noordpoolgebied tot een reis per vrachtschip naar de Pitcairneilanden en een ontdekkingstocht door Halong Bay in Vietnam.

Experts van Lonely Planet hebben zich over vele zoete en zoute golven laten meevoeren om deze inspirerende reizen op het water te verzamelen. Iedere reis is uitgebreid beschreven en bevat prachtige foto’s en praktische informatie.

Met dit boek ontdek je een relaxte, romantische en mooie manier van reizen: over water. Want wanneer je in een boot stapt, krijg je meteen een gevoel van avontuur en van het loskomen van dagelijkse routine.
Lonely Planet Mooiste Boottochten | Lonely Planet | 9789021573588 | €25,99 | verschijnt 15 oktober 2019

Lees hier het inkijkexemplaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.