Keukenhof begint vast aan 2020

Keukenhof begint vast aan 2020 9
De start van het planten voor het seizoen van 2020. Foto: PR

Tuinmedewerkers van Keukenhof hebben deze week de eerste bollen geplant van een bloemenmozaïek dat de internationale expositie in 2020 kleur moet geven. Het mozaïek is in twee lagen geplant voor een langere bloei in het voorjaar. Er zijn 50.000 bloembollen gebruikt: tulp, muscari en crocus. Met dit bloemenmozaïek is een start gemaakt met het planten van zeven miljoen bloembollen in Keukenhof.

Keukenhof staat in 2020 in het teken van A World of Colours. Ruim een miljoen mensen uit alle landen en culturen ontmoeten elkaar in Keukenhof om te genieten van de Hollandse bloemenpracht. Iedereen houdt van bloemen, de lente, tulpen en de kleurige bollenvelden. Bloemen en kleuren horen overal in de wereld bij feesten en rituelen, in elke cultuur op een eigen manier.

Keukenhof is in 2020 geopend van 21 maart t/m 10 mei.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.