Onderga vanavond de vloek van de Batavia in Batavialand

Een van de piraten op de Batavia. Foto: PR

Vanavond, zaterdag 19 oktober, heerst er een vloek op de Batavia. Tussen 18.00 en 23.00 uur is de Batavia namelijk in bezit genomen door afschrikwekkende piraten. Bezoekers krijgen een rondleiding door de Batavia op een spannende en spookachtige manier. Ze sluipen over de dekken om te ontdekken welke piraten de Batavia hebben overgenomen.

De rondleider is heel voorzichtig, want achter elke hoek of balk kan een piraat zitten. En de piraten hebben gezegd: ‘Ze laten niemand levend van de Batavia afgaan. Want op het schip zijn ze op zoek naar de grote schat, het geheim dat de VOC al jarenlang verborgen houdt’.

De Vloek van de Batavia is van 18.00 tot 20.00 uur te bezoeken voor kinderen vanaf 6 jaar, daarna zal het voor het oudere publiek zijn. Een ticket kost € 5,00 en zijn online verkrijgbaar op https://www.batavialand.nl/de-vloek-van-de-batavia

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.