Wintersport op 5 uur rijden van Nederland

Wintersporters.nl bloeit weer helemaal op. Het zijn waarschijnlijk toch vooral deze maanden dat de belangstelling voor de site toeneemt. Ditmaal aandacht voor het wintersporten in het Zwarte Woud. In een acht maanden geleden gemaakte video verkennen Kristy en René het gebied. Groot voordeel: Het Zwarte Woud ligt op zo’n vijf uur rijden van de Nederlandse grens. Da’s een stuk dichterbij dan de Alpen.

Op Wintersporters.nl verschijnen regelmatig video’s waarbij liefhebbers al een goed idee kunnen krijgen van het gebied waar ze later naar toe gaan. Het skigebied van Feldberg waar ze naar toe gingen heeft zo’n 27 kilometer aan pistes en bestaat eigenlijk uit twee delen. Op de Seebuck zijn vooral brede afdalingen te vinden. Bij de Grafenmatt vind je pistes die meer uitdaging bieden

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.