Spellenspektakel in Utrecht

Spellenspektakel in Utrecht 8
Een spelletje spelen geeft veel mensen een instant vakantiegevoel. Foto: Elkedagvakantie

Ze noemen het zelf ‘de grootste en gezelligste spellenbeurs van Nederland’. En we hebben het dan over het Spellenspektakel, dat op 9 en 10 november 2019 in Utrecht gehouden wordt. De Jaarbeurs Utrecht staat dan volledig in het teken van (bord)spellen en is dé plek voor alle bordspelliefhebbers. Jong en oud kunnen hun hart ophalen met honderden speeltafels, speldemonstraties, meeslepende toernooien, shops met nieuwe en tweedehandsspellen.

Voor alle soorten bordspelspelers is er veel te beleven. De allerjongste liefhebbers kunnen naast de leuke spellen zich ook vermaken op het Kinderplein, waar zij kunnen bouwen en knutselen. De competitieve speler kan deelnemen aan verschillende toernooien, zoals de Magic The Gathering Dutch Open Series, en wie de slimste handelaar van Europa is, wordt bepaald tijdens het EK Catan. Beginners en gevorderden kunnen aanschuiven bij verschillende speeltafels waar ze tips van de professionals krijgen. Tenslotte zijn er verschillende spellenuitgevers, shops en spellenclubs waardoor je misschien wel met een nieuw favoriet bordspel naar huis gaat.

Praktische informatie:
Datum en tijd: Zaterdag 9 november van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10 november van 10:00 tot 18:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | 3521 AL | Utrecht

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.