Mercure opent tweede hotel in Luxemburg

Boven: de locatie via Google Streetview (toen nog met vorige eigenaar) en binnen het vernieuwde interieur en een kamer.

Mercure Hotels heeft zijn tweede hotel in Luxemburg geopend. In een voormalige bierbrouwerij, die getransformeerd is tot een hotel, zijn 74 kamers gerealiseerd. ,,Met de bijzondere ligging biedt het hotel een unieke en authentieke beleving, passende bij het merk Mercure”, zo laat het bedrijf weten.

Het hotel ligt ‘aan de voet’ van Luxemburg stad. Het ligt op een steenworp afstand van het historische centrum, het Findel vliegveld en het zakelijke district Kirchberg. Hiermee is dit hotel een goede plek voor zowel de zakelijke als de leisure gast.

Julien Rondepierre, General Manager: ,,Mercure Luxembourg off Kirchberg past perfect bij de ambitie van Mercure om gasten een unieke en lokale ervaring te bieden. Het pand, een voormalige bierbouwerij, dateert uit 1905 en heeft een beschermde status. Dit draagt direct bij aan de sfeer en unieke beleving. Daarnaast kunnen gasten bij ons genieten van lokale bieren, zoals Bofferding en ‘vegan’ bier Funck-Bricher.”

20 hotels Benelux

Thomas Dubaere, Chief Operating Officer Accor Northern Europe: ,,We zijn erg trots met de opening van dit gloednieuwe Mercure hotel in Luxemburg. Met de opening van Mercure Luxemburg Off Kirchberg telt het netwerk 20 hotels in de Benelux en verstevigen wij onze positie als markleider. In het eerste kwartaal verwachten wij nog 2 nieuwe Mercure hotels toe te voegen aan ons netwerk in de Benelux.”

De moderne kamers met een duidelijke Franse Art deco uitstraling zijn beschikbaar in verschillende typen: de klassieke kamer of de luxe ‘Privilege’ kamer met extra faciliteiten. De kamers hebben half open badkamers die een ruimtelijk en luxe gevoel uitstralen. Het hotel is voorzien van een trendy bar, waar je terecht kunt om wat te eten, te drinken of om te werken.

Meer informatie over het hotel vind je hier.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.