Rennen met Mickey Mouse door Disneyland in 2020

De Princess Run van vorig jaar. Foto: Disneyland

2020 wordt een sportief jaar in Disneyland Paris met twee runDisney evenementen: de eerste editie van de Disneyland Paris Princess Run van 8 tot en met 10 mei en de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend van 24 tot en met 27 september.

runDisney evenementen zijn veel meer dan alleen hardlopen en bieden gasten van alle leeftijden een combinatie van sport en entertainment in de magie van Disneyland Paris. Met runs door de Disney Parken voor alle niveaus, mooie kostuums en ontmoetingen met Disney Figuren, wordt een bijzondere sfeer gecreëerd.

Voor het eerst in voorjaar

De Disneyland Paris Princess Run is het eerste runDisney evenement waaraan gasten in 2020 in Disneyland Paris kunnen deelnemen. Het is de eerste keer dat Disneyland Paris een runDisney evenement in het voorjaar organiseert. Deze nieuwe editie biedt enkele nieuwe afstanden om samen met vrienden of familie af te leggen. Deelnemers worden toegejuicht door Disney Figuren en bij de finish ontvangen zij een medaille en een souvenir.

Disney Prinsessen

Op zaterdag 9 mei 2020 worden deelnemers van de Disneyland Paris Princess 5K ondergedompeld Diep In De Zee in het hart van de Disney Parken. Deze afstand staat in het teken van Ariel, De Kleine Zeemeermin, en haar vrienden uit deze Disney klassieker.

Op dezelfde dag kunnen de jongste lopers zich vermaken tijdens de runDisney Kids runs met afstanden van 100m, 200m en 1 km. De trouwe vrienden van de Disney Prinsessen, zoals Suzy en Perla, de schattige muizen uit Assepoester of Meeko, de ondeugende wasbeer van Pocahontas, zijn aanwezig en helpen de jonge deelnemers naar de finish.

De volgende dag, zondag 10 mei 2020, is Belle uit Belle en het Beest bij de Disneyland Paris Princess 8K om het beroemde nummer Be Our Guest een vitale vonk te geven.

Challenge – Assepoester’s 70e verjaardag

In 1950 werd Disney’s geliefde geanimeerde klassieker Assepoester voor het eerst op het grote scherm uitgebracht. Om dit belangrijke jubileum te vieren krijgen hardlopers de kans om deel te nemen aan de Cinderella Challenge 13K door twee afstanden voor volwassenen te lopen. De deelnemers aan deze Challenge ontvangen een nieuwe, extra medaille.

Disneyland Paris Run Weekend

Ook dit jaar kunnen hardlopers van alle niveaus hun hardloopschoenen aantrekken en deelnemen aan de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt van 24 tot en met 27 september 2020, komen sport en Disney-magie samen. Meer informatie over de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend wordt binnenkort bekend gemaakt.

Arrangementen voor de Disneyland Paris Princess Run kunnen online worden geboekt via https://run-events.disneylandparis.com/nl-nl/princess-run

Losse startbewijzen zullen in het begin van 2020 beschikbaar komen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.