Wie is de Mol 2020 reist naar China

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Seizoen 20 van ‘Wie is de Mol?’ start op zaterdag 11 januari 2020 om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. Het spel speelt zich ditmaal – zo meldt de omroep – af in Henan, China. Wikipedia meldt onder andere over dit deel van de wereld: Henan is een provincie van China met als hoofdstad Zhengzhou. Er wonen ongeveer 96 miljoen inwoners, waarmee het de grootste provincie naar inwonertal ter wereld is.

Er is voldoende te zien in het gebied, zoals de Luoyang: De stad ligt op de Noord-Chinese Vlakte, een van de ontstaansplaatsen van de Chinese beschaving, en was een van de historische hoofdsteden van China. In de Longmen Grotten bij die plaats zijn 100.000 beelden van Boeddha’s te zien.

Wie is de Mol 2020 reist naar China 9
De Longmen grotten in China. Afbeelding van srjqhzl via Pixabay

En de tien kandidaten zijn nu allemaal bekend:

 • presentatrice Anita Witzier
 • presentator Buddy Vedder
 • modeontwerper Claes Iversen
 • actrice Jaike Belfor
 • cabaretier Johan Goossens
 • presentatrice Leonie ter Braak
 • presentatrice Miljuschka Witzenhausen
 • oud-profvoetballer Nathan Rutjes
 • singer-songwriter Rob Dekay
 • actrice Tina de Bruin.
 • Negen kandidaten en één Mol. Zij reizen samen met de presentator Rik van de Westelaken naar de provincie Henan.

Wie is de Mol? app

De Wie is de Mol? app is een poule spel waarbij je punten inzet op de kandidaten die jij verdenkt als Mol. Dit kun je individueel doen of in poules met bijvoorbeeld een groep vrienden, collega’s, familie, bekenden, zo meldt de omroep op zijn eigen pagina.

Wekelijks kun je punten verdelen over de kandidaten die jij verdacht vindt. Als die kandidaten de aflevering overleven worden jouw punten verdubbeld. Heb jij echter punten op de afvaller ingezet? Dan ben je die kwijt. Denk dus goed na op wie jij je punten inzet! Wie wordt eerste in jouw poule(s) en op wie hebben jouw poulegenoten punten ingezet? Ook dat zie je in de app. Je kunt meespelen met een Facebook account of je kunt via e-mail registreren. De app is hier voor iPhone en hier voor Android te downloaden.

Meer informatie via: https://wieisdemol.avrotros.nl/home/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.