Florens Lake Resort & Spa: vakantiewoningconcept met hotelservice in Zwitserland

Een woning in Florens Lake Resort & Spa
Het interieur van een van de Zwitserse woningen. Foto: PR

In het Zwitserse Oberried opent in 2022 een bijzonder vakantieconcept: Florens Lake Resort & Spa. Gelegen aan het meer van Brienz bij Interlaken worden 155 vakantiewoningen gebouwd met hotelservice, qua locatie, bouwstijl en serviceniveau een bijzonder project in Zwitserland volgens de initiatiefnemers. Het merendeel van de woningen zal uitzicht hebben op het meer en de achterliggende bergen.

Het resort in Zwitserland omvat onder meer twee restaurants, een spa met verwarmde buitenbaden, een haven, een kinderclub voor jongeren tot 12 jaar plus voor ieder appartement een eigen parkeerplaats. Per 1 januari 2020 heeft Rob van Gansewinkel de leiding van Family Office De Raekt B.V. overgenomen en daarmee ook de leiding van Florens Lake Resort & Spa. Nadere info over het resort op www.florensresort.com.

Beddenopmaak bij Florens Lake Resort & Spa

Het Florens Lake Resort & Spa in Oberried bij Interlaken is momenteel in aanbouw. Er worden over een lengte van 800 meter pal aan het meer van Brienz ongeveer 155 vakantiewoningen met hotelservice gebouwd, waaronder iedere dag beddenopmaak en kamerschoonmaak, een combinatie die in Zwitserland vrij uniek is. Vanaf 2022 staan de gasten in het Berner Oberland de 155 appartementen als vakantiewoning ter beschikking. De bouwactiviteiten van de appartementen liggen op schema en binnenkort wordt begonnen met de bouw van de restaurants en de spa. Met een veelzijdig gastronomisch concept, ligging pal aan het meer en hoogwaardig geoutilleerde vakantiewoningen zal het de toekomstige gasten in het Berner Oberland aan niets ontbreken. Het resort rekent vanaf het vierde en vijfde jaar op ongeveer 130.000 overnachtingen per jaar. Doelgroep is een breed publiek, dat zowel uit Zwitsers als internationale gasten bestaat.

Een impressie van het uitzicht vanuit een van de Zwitserse vakantiewoningen. Foto: PR

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.