Nieuwe locatie voor gaming- en techfestival The-Party

Nieuwe locatie voor gaming- en techfestival The-Party 9
De poster van The Party.

In het begin van het voorjaar reizen de vaste gaming-eventbezoekers elk jaar met hun computer en toebehoren naar Eindhoven. Met de achttiende editie van The-Party in 2020 komt hier verandering in. Er is een nieuwe locatie gevonden voor de gamewedstrijden van The-Party, omdat het Beursgebouw Eindhoven voorgoed haar deuren sluit. In de Beursfabriek Nieuwegein heeft The-Party centraal in Nederland een nieuwe thuisbasis gevonden.

Nieuwe locatie gevonden voor The-Party
3 tot en met 5 april 2020

The-Party is één van de grootste LAN-parties van Nederland. Dankzij de sterke esports-toernooien, Juniper Networks’ snelst mogelijke netwerkverbindingen en diverse communities van top-notch streamers mag The-Party zichzelf de langstlopende indoor LAN-party van de Benelux noemen. Een professionele cosplaywedstrijd, verschillende beursstands en leuke activiteiten zorgen ervoor dat ieder jaar ruim 1.200 gamers The-Party bezoeken.

Heel weekend

De vaste locatie van het evenement verandert, maar alle ingrediënten voor een succesvolle The-Party editie zijn er nog steeds. Het gehele weekend worden diverse gaming-toernooien gespeeld waarmee een deel van de prijzenpot is te winnen: Rainbow Six: Siege, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Hearthstone en nieuwkomer Teamfight Tactics. In totaal staat de prijzenpot tot nu toe op € 8.500,-.

YouTubers

Gedurende het weekend zijn er daarnaast verschillende Twitch-streamers en Youtubers aanwezig, waaronder Robin ‘KaosApe’ de Bruin die Apex Legends op topniveau speelt, indiegame-specialist Dimitri ‘Stalkerkoffie’ Bos en shooterfanaat Jeffrey ‘PeperTV’ Blackstone. Tenslotte presenteren de beste cosplayers van de Benelux zich op vrijdagavond om 20.15 uur.

The-Party Nieuwegein
Datum: 3/4/5 april 2020
Voorverkoopprijs: Variërend van € 57,50 tot € 70,00 (aan de deur). Als dagbezoeker langskomen is ook mogelijk voor € 10,00. Kijk voor de actuele ticketprijs op www.the-party.nl/tickets.
The-Party wordt georganiseerd door Duh-Events. Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.the-party.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.