Nieuwe site om alle mogelijkheden van Wales te ontdekken

Nieuwe site om alle mogelijkheden van Wales te ontdekken 9
Wandelen in Wales. Foto: OntdekWales.nl

Wales is een prima bestemming voor een actieve vakantie. De indrukwekkende schoonheid van het landschap geeft je enorm veel mogelijkheden. Zo heeft het land drie nationale parken: Brecon Beacons in Zuid-Wales, Pembrokeshire Coast in West-Wales en Snowdonia. Ben jij een echte roadtripper, dan biedt The Wales Way, bestaande uit drie nationale routes een hoop mogelijkheden.

The North Wales Way loopt van het eiland Anglesey naar Chester, net over de grens in Engeland. De route volgt een oud handelspad en onderweg kom je indrukwekkende kastelen tegen. The Cambrian Way is in totaal 300 kilometer lang en neemt je mee over de ruggengraat van Wales, door nationale parken, victoriaanse stadjes en langs helderblauwe meren. The Coastal Way loopt over de gehele lengte van de Cardigan Bay. Een odyssee van 290 km, die je langs knusse havendorpjes, vissersbootjes, geheime kloven, zandstranden en ruige kliffen voert.

Ontdek Wales.nl

Het ontdekken van Wales wordt gemakkelijk met behulp van de speciale website OntdekWales.nl. Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, een fly & drive of wandelvakantie, je kunt hier reizen van verschillende reisorganisaties vinden. De vlucht met KLM naar Cardiff, overnachtingen en lokaal vervoer zijn altijd inbegrepen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.