Sloffen van stukjes jas, hoe cool, euh, warm is dat!

Hoe vaak ben je op vakantie geweest om dan vervolgens in je vakantiehuisje of hotelkamer te constateren dat ‘je eigenlijk je sloffen had mee moeten nemen’? Wij (te) vaak. Er is toch niks lekkerders dan na een dagje buiten ’s avonds in je vakantieverblijf je schoenen uit te schoppen en dan languit op bed of bank te gaan liggen. En op zo’n moment mis je je lekkere warme sloffen. Haglöfs heeft daar nu iets op bedacht. Ze zien er in eerste instantie wel een beetje gek uit, maar als je de beschrijving leest dan moet dit toch voor aangename warmte zorgen.

De Leftover Mimic Moccasins van Haglöfs zijn gemaakt van restjes die overblijven bij de productie van jassen. Dit Pertex-materiaal is fluorcarbonvrij, licht van gewicht en wind- en watervast. De sloffen zijn geïsoleerd met ademend QuadFusion™ Mimic. De Leftover Mimi Moccasins zijn voorzien van een stevige zool. De elastische enkelband zorgt ervoor dat de slof goed zit en de warmte vasthoudt. Met het lusje aan de achterzijde hang je de sloffen aan je rugzak of kapstok.

Minder impact op het milieu

Bij Haglöfs staat duurzaamheid centraal in het hele productieproces. Het merk streeft voortdurend naar verbeteringen en het vinden van oplossingen om de impact op het milieu te verminderen. Zo is het idee ontstaan om restmateriaal te verwerken in sloffen en slaapzakken. De Leftover Mimic Moccasins zijn verkrijgbaar via www.haglofs.com. Consumentenadviesprijs: € 49,90.

Over Haglöfs

Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.