Tot rust komen in een trekkershut

Een verblijf in de Trek-in Arrow betekent een moment van totale rust en opladen, zo beloven de producenten. “De gast heeft in deze Trekkershut een fabuleus uitzicht op de natuur door het raam dat tot de dakpunt reikt”. De eerste Trek-in Arrow is nu online te boeken via trekkershutten.nl.

Uitgangspunt van de ontwerper Tim van der Grinten voor de Trek-in is het contact met de natuur, door de grote ramen voor het uitzicht en door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen voor de bouw en het interieur. De Trek-in Arrow is volgens de maker op ingenieuze en compacte wijze volledig ingericht, met douche, toilet en een keukentje en voldoende bergruimte.

Speciaal ontworpen

Deze bijzondere trekkershut is speciaal ontworpen voor Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het eerste ontwerp van de Trek-in staat op negen locaties in Nederland. Deze wordt nu opgevolgd door twee nieuwe modellen: de Trek-in Arrow voor twee personen en de Trek-in Maxim voor vier.

De eerste Trek-in Arrow is nu geplaatst in Riel, Noord-Brabant bij de familie Van de Kamp van Kijk op de Kieck. Op zaterdag 1 februari 2020 is er een mogelijkheid voor recreatieondernemers om deze nieuwe accommodatie te bezoeken om een indruk te krijgen van de kwaliteit. De bouwer ARCON Houtconstructies geeft dan uitleg over de mogelijkheden van deze op maat te maken Trekkershut. Opgeven of meer informatie aanvragen kan met een e-mail aan info@ARCON-houtconstructies.nl.

De Groene Koepel

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

Een nieuwe trekkershut
De Trek-in Arrow trekkershut. Foto: Kijk op de Kieck
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.