VerrassendGraz.nl voor ontdekkingen in Oostenrijk

Oostenrijk bestaat bekend om de wintersportmogelijkheden, maar ook in andere seizoenen is er veel te beleven. Foto: Steiermark Tourismus – Tom Lamm

Graz, je bent er zo! Vanaf Amsterdam vlieg je in 1 uur en 45 minuten naar Graz, door sommigen ‘het best bewaarde geheim van Oostenrijk’ genoemd. Graz overtuigt met een groot aanbod op het gebied van cultuur, lekker eten, winkelen, sport en kunst. Genoeg gezien van de stad? In de omgeving kan je in de winter skiën of snowboarden, genieten van het prachtige berglandschap of mooie wandelingen maken. Wil je er zelf naar toe? De nieuwe website VerrassendGraz.nl biedt meer informatie. 

Stiermarken: een veelzijdige bestemming
Van besneeuwde bergen tot groene alpenweiden, de regio Schladming-Dachstein in het westen van Stiermarken biedt het hele jaar door een prachtige omgeving voor een unieke vakantie. In het Ausseerland, een gebied aan de noordzijde van Stiermarken, tref je imposante bergen en glasheldere meren. HOCHsteiermark, de regio in het noordoostelijke deel van Stiermarken, vol met donkergroene bossen, helder water en een indrukwekkende bergwereld.

Winterse stedentrip
Het is via VerrassendGraz.nl mogelijk een winterse stedentrip van Sunna Travel te boeken, waarbij je 3 nachten in het centraal gelegen Hotel Weitzer verblijft. Naast de informatie die te vinden is op VerrassendGraz.nl, biedt de CityZapper stadsgids van Graz nog veel meer tips aan voor een bezoek aan de hoofdstad van Stiermarken. Op de website CityZapper.com vind je gratis stadsgidsen boordevol tips voor een geslaagde stedentrip. In de stadsgids van Graz vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goed gevuld programma. Zo kun je het opvallende Kunsthaus bewonderen, de Schlossberg beklimmen of het wonderlijke eiland in de Mur bezoeken.

Sinds mei 2017 vliegt KLM rechtstreeks vanaf de luchthaven Schiphol naar Flughafen Graz. In de winter gaat deze vlucht zes keer per week. 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.