Delta Air Lines presenteert de nieuwe vorm van huisdier-vervoer

Een van de boxen die door Delta Air Lines gebruikt wordt. Foto: PR

Iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn huisdier(en) wanneer ze mee op reis gaan. Als eerste luchtvaartmaatschappij heeft Delta Air Lines, in exclusief partnerschap met CarePod, een nieuwe standaard ontwikkeld voor diervriendelijk reizen. Dat bestaat onder andere uit het ontvangen van reisupdates van de viervoeter onderweg voor de eigen gemoedsrust.

Na vijf jaar ontwikkeling en onderzoek, gevolgd door een succesvolle testperiode, introduceert Delta de CarePod. Voor huisdieren én hun baasjes een belangrijke verbetering van de vaak stressvolle vliegervaring dankzij:

  • Geïsoleerde wanden om huisdieren te beschermen tegen mogelijke temperatuurwisselingen bij een reis met verschillende klimaten en reisomstandigheden.
  • Speciaal gebogen jaloezieën om een ​​rustgevende omgeving voor huisdieren te creëren door visuele stress veroorzaakt door de onbekende omgeving te blokkeren.
  • ’s Werelds eerste ingebouwde drinksysteem voor huisdieren met automatische aanvulling van de morsbestendige waterbak, zodat huisdieren altijd schoon drinkwater hebben.
  • Via het ingebouwde GPS-volg- en bewakingssysteem is er een rechtstreekse verbinding met het Delta Cargo Control Center dat elke huisdierreis van begin tot eind begeleidt en digitaal bewaakt.
  • De belangrijkste reisupdates van huisdieren zijn gedurende hun hele reis met de mobiele telefoon eenvoudig te volgen via deltacargo.com.
  • Op dit moment wordt de service aangeboden vanaf Atlanta, Boston, Los Angeles, Minneapolis, New York JFK en Laguardia, San Francisco en West Palm Beach en in fases uitgerold binnen het Amerikaanse Delta netwerk.

Over Delta

Delta Air Lines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met 80.000 werknemers wereldwijd in dienst. Met het hoofdkantoor in Atlanta biedt Delta Air Lines reizigers keuze uit meer dan 5.000 dagelijkse vluchten. De luchtvaartmaatschappij vervoert jaarlijks bijna 200 miljoen passagiers en brengt reizigers naar meer dan 300 bestemmingen in ruim 50 landen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.