Ontwerp jij het volgende TUI-vliegtuig?

Dat hele witte vlak heb je tot je beschikking om te vullen.

In de drukke zomermaanden huurt TUI extra vliegtuigen in om iedereen op zijn vakantiebestemming te brengen. Anders dan de eigen blauwe TUI vloot zijn deze toestellen voornamelijk wit en dus een beetje saai. Dat kan natuurlijk anders. TUI roept iedereen dan ook op mee te doen aan de ‘Design the Sky’ ontwerpwedstrijd. Stuur uiterlijk dinsdag 25 februari 2020 je meest creatieve, unieke, grappige of opvallende ontwerp in en wie weet siert jouw ontwerp deze zomer de ingehuurde Airbus 320 of Boeing 737 die heel Europa rond zal vliegen.

Hoe doe je mee?

Maak een ontwerp voor de staart en de romp van het vliegtuig in een pdf of jpeg bestand dat maximaal 10MB groot is. Let hierbij op dat de TUI letters en smile goed leesbaar zijn. Ontwerp klaar? Uploaden maar! Dit doe je via de website www.tui.nl/designthesky. Hier vind je overigens alle informatie en voorwaarden van de ontwerpactie.

And the winner is….

Houd op 2 maart 2020 de Facebookpagina van TUI in de gaten. Want dan kun je de hele dag stemmen op de twee mooiste ontwerpen. Het ontwerp dat om 23.59 uur de meeste stemmen heeft, wint de ‘Design the Sky’ ontwerpactie. De grootste prijs van deze actie is natuurlijk je eigen ontwerp op een vliegtuig dat de hele zomer Europa rondvliegt. Daarnaast vlieg je als winnaar én eregast mee op eerste vlucht van het toestel en krijg je een schaalmodel van ‘jouw’ vliegtuig. Voor altijd het bewijs dat jij in zomer 2020 het winnende ontwerp hebt gemaakt.

Meer over TUI Nederland

Reisorganisatie TUI Nederland opereert onder de reismerken TUI en KRAS. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly, heeft TUI 140 eigen reisbureaus en 120 mobiele reisadviseurs. TUI verzorgt jaarlijks voor 1,7 miljoen reizigers een vakantie en is daarmee in Nederland marktleider op het gebied van georganiseerde vakanties. TUI Nederland is onderdeel van de internationale TUI Group en samen met TUI België en TUI Frankrijk vormt het Western Region. Het hoofdkantoor van TUI Group is gevestigd in Hannover. Binnen TUI Group werken ruim 150 reisorganisaties in twintig landen samen onder de naam TUI.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.