Buitengeluk: Da’s kamperen en logeren in de natuur

De omslag van het boek Buitengeluk

In het boek ‘Buitengeluk’ maak je kennis met campings die nét even anders zijn dan de campings die je kent. Of je nu een eigen tent of caravan hebt of liever in een knus ingerichte boomhut wil slapen, er is voor ieder wat wils. Een praktische gids en stijlvol inspiratieboek ineen.

Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans stelden deze gids samen voor iedereen die van kamperen houdt. Het boek met grote sfeerbeelden geeft de mooiste kampeerlocaties van Nederland op een bijzondere manier weer. Overnachten in een tiny house, tipi, boomhut of stijlvolle yurt: het kan allemaal. Of wat dacht je van rondtoeren met een retro kampeerbus?

Campings

Met uitgebreide informatie en omschrijvingen van campings word je door heel Nederland meegenomen. Zowel kleine charmecampings als de wat grotere locaties met vele faciliteiten komen aan bod. Ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken zoals badderen in een houtgestookte Dutchtub aan het water of slapen in een oude Engelse stadsbus.

Marleen Brekelmans is oprichtster van Bijzonderplekje.nl en Marleen van den Elsen is fervent kampeerder. Samen verzamelden zij in Buitengeluk de 30 mooiste campings van Nederland die nét even anders zijn.

Buitengeluk | Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans | 9789043921800 | € 17,50 | verschijnt 17 maart 2020

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.