Corona-travel-update 14: Beethoven én Japan online bezoeken

Corona-travel-update 14: Beethoven én Japan online bezoeken 9

Hier onder de meest interessante reis-gerelateerde links en persberichten over het effect van het coronavirus die we de afgelopen 24 uur hebben gevonden.

Beethoven-expositie online

In de Bundeskunsthalle in Bonn zou tot eind april, in samenwerking met het Beethoven-Haus Bonn, de centrale jubileumtentoonstelling ‘Beethoven Welt.Bürger.Musik‘ te zien zijn. Gelukkig is er nu de mogelijkheid om deze unieke expositie, waarin het leven van Beethoven is verweven met zijn muzikale werk, online te bekijken. Je kunt dus virtueel door de lege museumzalen lopen en inzoomen op de verschillende tentoonstellingsobjecten. Naast de werkwijze van de componist wordt ook de culturele en historische context van zijn leven en werk getoond. #DiscoverBeethoven

In het kort

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.