Corona-travel-update 6: Kon de verspreiding door skiën zo snel plaatsvinden?

Hier onder de meest interessante reis-gerelateerde links en persberichten over het effect van het coronavirus die we de afgelopen 24 uur hebben gevonden.

EVENEMENT IN RAI AFGELAST – De organisatie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) laat in een statement weten het evenement uit te stellen tot het Paasweekend 2021 om de gezondheid van alle bezoekers, standhouders en andere betrokkenen te kunnen garanderen. Het evenement stond gepland van 9 april t/m 13 april 2020 in de Rai Amsterdam. Gekochte tickets blijven geldig voor de editie in 2021 of zijn in te leveren voor toegang tot Vredestein Super Car Sunday op 27 september op Formule 1 circuitpark Zandvoort.

In het kort

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.