Corona-travel-update 71: Duizend tips voor een uitje in Nederland

Corona-travel-update 71: Duizend tips voor een uitje in Nederland 9
De omslag van het boek. Foto: Kosmos Uitgevers

Hieronder de meest interessante reis-gerelateerde links en persberichten over het effect van het coronavirus die we de afgelopen 24 uur hebben gevonden.

1000 dingen doen in Nederland

Er komt deze week een boek uit waar we allemaal wel wat aan kunnen hebben bij onze ‘thuisblijfvakanties’.

1000 dingen doen in Nederland (inkijk-exemplaar) wijst je de weg naar de origineelste uitjes. Veel Nederlanders zullen deze zomervakantie thuisblijven. De eerste dierentuinen, musea en bioscopen gaan binnenkort weer open. Kortom: er komt weer wat ruimte om leuke dingen te ondernemen. Inspiratie nodig voor de leukste dagjes weg in eigen land? Met 1000 dingen doen in Nederland ontdek je ons land op z’n leukst.

Dit heerlijke inspiratieboek van Jeroen van der Spek staat boordevol originele uitjes in eigen land – van museumbezoek tot avontuurlijke activiteiten en van funshoppen tot coole uitstapjes met kids. Overzichtelijk gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van filmlocaties, natuurgebieden en de mooiste terrassen… Een must-have voor iedereen die er graag op uitgaat.
1000 dingen doen in Nederland | Jeroen van der Spek | 9789021575872 | € 15,- | 26 mei 2020 | Kosmos Uitgevers

(Vernieuwd) Corpus opent weer op 1 juni

CORPUS in Oegstgeest mag vanaf 1 juni de deuren weer openen voor publiek. Deze week wordt er nog een test gedaan met proefpubliek, maar daarna is het mogelijk om met maximaal 6 mensen per keer ‘een reis door de mens te maken in 55 minuten’.

Tijdens de sluiting is CORPUS vernieuwd. Door een nieuw licht- en kleurspektakel is de ‘reis door de mens’ nu nóg spannender en magischer, zo laat het museum weten. Toegangskaarten voor een bezoek aan CORPUS moeten voor het bezoek online geboekt worden.

In het kort – nieuwsoverzicht

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.