Reisfoto’s voor social media maken doe je zo

Reisfoto's voor social media maken doe je zo 9
De omslag van het boek.

Het nieuwste boek van Iep Bergsma ‘Insta Perfect’ wijst de weg naar een Instagrampagina en een sterke personal branding met behulp van fotografie.

Insta Perfect is een gids voor wie fotografie optimaal wil inzetten op sociale media. Iep Bergsma laat in dit vervolg op haar eerste boek Picture Perfect zien dat goede Instagramfotografie niet alleen draait om mooie plaatjes, maar dat het optimaal inzetten van fotografie zorgt voor meer impact, betere merkbeleving en dus meer succes. ,,Dit kan iedereen! Met vele tips en instructies over sfeer, compositie, de smartphonecamera, styling, het vinden van je online-missie, fotografie-apps en nabewerking is het voor iedereen mogelijk een eigen visie op beeld in fotografie en fotograferen te ontwikkelen. Deze vrolijke en fris vormgegeven gids is alvast de eerste stap”, zo laat ze zelf weten.

Over de auteur
Iep Bergsma is fotograaf, auteur en spreker. En dat alles met een doel: vrouwen empoweren! Ze wil vrouwen het vertrouwen en de tools geven om zichzelf te mogen laten zien. Eerder schreef zij het creatieve boek Picture Perfect, nu komt zij met haar tweede boek Insta PerfectVia Instagram deelt zij de mooiste plaatjes met haar volgers.

Insta Perfect | Iep Bergsma | 9789043922289 | € 21,99 | 2 november 2020 |

In het kort – Nieuwsoverzicht

Weekendradio

+3

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.