>Brochure toont diversiteit Duitsland

>>Brochure toont diversiteit Duitsland 9 Duitsland is tegenwoordig vakantiebestemming nummer 1 van de Nederlanders. Voor alle liefhebbers van het oostelijk buurland, maar ook voor iedereen die Duitsland als vakantieland nog niet heeft ontdekt, heeft het Duits Verkeersbureau een nieuwe uitgebreide Nederlandstalige brochure uitgegeven met als titel Dat alles is Duitsland.
Dit fraai uitgevoerde drukwerk van tachtig pagina’s geeft een boeiende kijk op de verschillende regio’s van het gastvrije vakantieland Duitsland. Je kunt meereizen door de lange en bonte reeks regio’s en er de karakteristieken van leren kennen. In deze brochure worden heel wat bijzonderheden onthuld waar een geïnteresseerde reiziger wat mee kan doen.
Dat alles is Duitsland is niet alleen een mooie ideeënbron, maar ook een zeer praktische reisgids. Per regio worden de karakteristieken, de leukste en de meest opmerkelijkste feitjes overzichtelijk op een rijtje gezet. Bovendien wordt steeds kort verteld hoe je er het beste kunt komen. Van elke streek worden de voor een reiziger belangrijkste gegevens verstrekt, zoals internetsites, e-mailadressen en telefoonnummers van toeristische organisaties. En natuurlijk zijn er duidelijke kaarten.
Dat alles is Duitsland wordt op verzoek door het Duits verkeersbureau toegezonden. Er wordt alleen een bijdrage in de verzendkosten gevraagd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.