>Fiets mee in Spaanse trein

>In welke Spaanse treinen kan de fiets wél meegenomen worden en in welke trein mag de fiets niet mee? Nederlandse bezoekers komen er op site van de Spaanse spoorwegmaatschappij RENFE met geen mogelijkheid uit. Spanje-op-de-fiets deskundige Bert Sitters komt er wel uit. Daarom heeft hij het speciale spoorboekje ‘De fiets in Spaanse treinen’ samengesteld.
De editie 2008 is net uitgekomen. Spanje is een fantastisch fietsland met schitterende gebieden, aldus Bert Sitters. Diverse omschreven fietsroutes doorkruisen het land. Heerlijk fietsen is het over een Vía Verde: een voormalige spoorverbinding die nu is ingericht als fietspad.
Spanje kent rust en ruimte, maar ook drukke steden en volle Costas. Veel van de vluchten uit Nederland en België komen aan in die drukke streken. De trein biedt mogelijkheden om weg te komen uit de drukte. De fiets is echter verboden in veel treinen in Spanje. De fiets in Spaanse treinen biedt een overzicht van belangrijke treinverbindingen met dienstregelingen, waarbij de fiets wél kan worden meegenomen. Prijs ‘De fiets in Spaanse treinen’ € 9,90. www.fietswegen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.