>Nieuwe site: Reis in beeld

>>Nieuwe site: Reis in beeld 9Wie wil lezen over reizen, nieuwe bestemmingen, reisadviezen, reisaccessoires, touroperators, luchthavens kan vanaf nu ook terecht op de nieuwe website www.ReisinBeeld.nl. De website is gelanceerd als zogenaamde beta versie. Dit wil zeggen dat de site verder wordt uitgebreid op basis van input van de bezoekers, die via ‘User Generated Content’ ook zelf informatie op de site kunnen zetten. ReisinBeeld wil een platform worden voor reizigers, touroperators, reisbureaus en toeristenbureaus.
Het bijzondere aan ReisinBeeld.nl is dat het in eerste instantie een interactieve website is. Bezoekers en gebruikers hebben de mogelijkheid om te reageren en te discussiëren over de content van de website en de manier waarop de website is opgezet. Iedereen die de website gebruikt, wordt op die manier in het begin nadrukkelijk betrokken bij de invulling van de site.
ReisinBeeld.nl is een initiatief van Reismedia BV uit Driebergen. Deze Nederlandse internetonderneming is sinds april 2002 actief op het Internet met websites die georiënteerd zijn op de reiswereld. Inmiddels beheert het bedrijf de websites Luchtvaartnieuws.nl, Luchtvaart.tv, Zakenreisnieuws.nl, Reisindustriejobs.nl, Hotelbanen.net, Mijnluchtvaart.nl en Mijnzakenreis.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.