>Snelle vakantie bij de Poolcirkel

>>Snelle vakantie bij de Poolcirkel 9Vanaf deze zomer is kamperen in Lapland erg eenvoudig geworden. De reisorganisatie Scandinavian Summersports heeft een compleet nieuw arrangement samengesteld voor de liefhebbers van avontuurlijke kampeerreizen. Niet eerst de lange autotocht naar Lapland, maar een comfortabele rechtstreekse vlucht naar de poolcirkel. Daar staan huurauto en kampeeruitrusting gereed en kan de vakantie direct beginnen.
Dit Fly – Drive & Camp programma is nieuw voor de Nederlandse markt. Het is bijzonder geschikt voor avontuurlijk ingestelde kampeerders die slechts een korte periode op vakantie kunnen, maar eens iets anders willen dan de Ardennen. De lange en vaak kostbare autoreis van 3000 kilometer naar de Poolcirkel, wordt nu in iets meer dan 3 uur overbrugt middels een comfortabele directe vlucht vanaf Schiphol naar Rovaniemi. Daar staat een huurauto klaar en kan de complete kampeeruitrusting worden opgehaald bij de eigen thuisbasis, een authentieke houthakkerslodge, van Scandinavian Summersports in Fins Lapland. Nog diezelfde avond vertrekt men met de kano voor een begeleide tocht onder de Middernachtzon. Er wordt een eigen vishengel gemaakt, een gezamenlijk wildernis diner bereid en er wordt overnacht in een eigen tentje langs de rivier.
Het Fly-Drive & Camp pakket is te boeken voor 950 euro (1 week) of 1150 euro (15 dgn). Meer informatie is er te vinden op de internetsite www.scandinaviansummersports.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.