>Bak je eigen paasbrood

>
Op Tweede Paasdag buitelen hazen, konijnen en ander dierenspul over elkaar heen als bakker Fred in het Nederlands Bakkerij Museum zijn speciale en ludieke Paasshows verzorgt voor de hele familie.Onder het motto ‘De bakker is het haasje’ of ‘Hoe de bakker een haas vangt’ vinden deze bakshows plaats om 14.00 en om 15.30 uur. Kinderen worden deze middag bovendien volop in de gelegenheid gesteld om een eigen Paaskoek te maken en te versieren.
Het museum is op Tweede Paasdag open van 13.00 tot 17.00 uur.
Natuurlijk passeert de Paashaas de revue maar ook laat hij zien hoe je zwanen en konijntjes maakt en hongerige vogeltjes in hun nest. Kinderen kunnen niet alleen kijken hoe de bakker aan het werk is: zij mogen ook zelf de handen uit de mouwen steken op Tweede Paasdag.
Nieuw is dat de jonge bakkers voor het eerst mogen werken met chocolade – roomboterdeeg!
De jonge museumbezoekers krijgen daarbij hulp van de bakker. Reserveren vooraf is niet nodig en er zijn geen extra kosten verbonden aan deze doe- het- zelf- activiteit. De jeugdactiviteit vindt plaats tussen van 14.00 tot 16.00 uur. Het museum is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur en op Tweede Paasdag van 13.00 tot 17.00 uur. Op Eerste Paasdag is het museum gesloten. Het museum is te vinden aan de Kerkhofstraat 13 in Hattem, tel. 038 – 444 17 15. Website: www.bakkerijmuseum.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.