>Cycletours

>Cycletours, in meer dan 25 jaar uitgegroeid van pionier tot marktleider op het gebied van fietsvakanties, plaatst zich volgens eigen zeggen in 2009 wederom nadrukkelijk in de voorhoede. ‘Met veel enthousiasme en inspanning heeft ons vernieuwde team zich in het afgelopen jaar, achter de schermen en naast de gewone werkzaamheden, voorbereid op het nieuwe jaar,’ zo stelt directeur Frits Deben. ‘We hebben de natuurlijke neiging om voorop te fietsen. Soms behoeft dat een beetje bijsturing.’
– Cycletours had al het grootste aanbod aan fietsvakanties. Door meer differentiatie heeft ze nu ook het meest complete aanbod aan reizen.
– De brochures zijn volledig vernieuwd, zowel qua inhoud als vormgeving.
– In lijn met de differentiatie van het aanbod, wordt nu ook op het terrein van de huurfietsen meer maatwerk geleverd: het fietspark is compleet vernieuwd met drie nieuwe modellen.
– Onder de naam Cycletours Holidays gaat Cycletours meer de internationale markt op.
– Cycletours heeft zich omringd met een aantal partners om zich nog meer te kunnen profileren als een organisatie die staat voor méér dan een fietsvakantie.
Met de programma’s Met de kinderen, Ontdek en ontmoet, Fiets en geniet en Sportief! had Cycletours al het grootste aanbod: voor elke fietser is er wel een reis. Toch bleek er in elk segment meer behoefte aan differentiatie. Meer variatie in reisduur, meer “light” instapreizen voor de beginner, een breder aanbod van eenvoudige en voordelige reizen tot de meest verzorgde en luxeuze arrangementen, nog meer spreiding over het jaar, reizen voor fietsliefhebbers met niet-meefietsende partners, meer Multi-Actief bij de gezinsreizen, enzovoort.
Overigens mag in dit verband zeker niet het aanbod aan fietsbussen ontbreken. Ook daarin is Cycletours uniek. Immers, deze vorm van veilig en milieuvriendelijk vervoer is maatwerk bij uitstek. www.cycletours.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.