>Hotelkamer met tropische tuin

>

>Hotelkamer met tropische tuin 9

Golden Tulip schrijft geschiedenis op het Thaise Phuket. Niet alleen introduceert de internationale hotelgroep met de opening van het Mangosteen Resort & Spa de eerste Golden Tulip accommodatie op het eiland, tevens beschikt het resort over een Ayurvedische spa – de eerste van Phuket. Op een droomlocatie in de heuvels bieden privévilla’s het toppunt van luxe en privacy. Elke villa heeft een tropische tuin met buitenbadkamer, uitzicht op de Andaman zee en een ruim terras met hangmatten om ontspannen te genieten. Om toe te kunnen treden tot de Golden Tulip familie, heeft het resort een uitgebreide renovatie ondergaan. 
Het Golden Tulip Mangosteen Resort & Spa ligt op een paar minuten afstand van parelwitte stranden en het uitstrekte winkeldistrict van het eiland. De restaurants met eigen ondergrondse wijnkelder, het enorme zwembad met uitzicht op zee en de privévilla’s bieden alle ingrediënten voor een droomvakantie. Elke villa beschikt over een buitenbadkamer met regendouche, privéjacuzzi en terras.
Tevens is er de luxe spa waar de beroemde Ayurveda technieken worden toegepast. Ayurveda ziet het lichaam niet los van geest en natuur. De behandelingen beginnen met een persoonlijke diagnose, om vervolgens lichamelijk klachten en problemen bij de basis aan te pakken.
“Phuket was al een zeer populaire vakantie bestemming, maar daar is nu een nieuwe reden bijgekomen. Het Golden Tulip Resort zelf, maar ook de toegevoegde waarde die onze spa biedt. We zien Mangosteen Resort & Spa dan ook als het vlaggenschip van de Golden Tulip ontwikkelingen in Thailand en Azië,” aldus Claude Baltes, General Manager Golden Tulip Mangosteen Resort & Spa.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.