>Met korting naar vakantiebeurs

>

>Met korting naar vakantiebeurs 8

Elke Dag Vakantie.nl biedt u de mogelijkheid om met korting naar de Vakantiebeurs in Utrecht te gaan. Daarnaast verloten we nog eens tien helemaal gratis toegangskaarten. Wat u moet doen? Lees verder:

>Met korting naar vakantiebeurs 10

Zin om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen? Dan mag u dit jaar de Vakantiebeurs  niet missen. Van 12 t/m 16 januari 2011 staat Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van Onvergetelijke bestemmingen, het centrale thema van de Vakantiebeurs. Verdeeld over negen hallen kunt u zich oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen. Of u nu altijd al heeft gedroomd van een avontuurlijke trektocht, heerlijk wilt luieren op een subtropisch eiland  of Nederland nóg beter wil leren kennen: op de Vakantiebeurs bent u aan het juiste adres! Doe inspiratie op voor een onvergetelijke vakantie en kom alvast in de ultieme vakantiesfeer. Dit jaar staan de gastlanden Slovenië (Europa) en Indonesië ( Verre Bestemmingen) extra in de spotlights. Wat kan u naast het brede aanbod van de deelnemers nog meer verwachten? Verschillende culturen en bestemmingen komen extra tot leven in de verschillende activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Tref overigens niet alleen voorbereidingen om op reis te gaan, maar ook om weer gezond thuis te komen. Ga voor meer info, advies en reistips naar www.gezondopreis.nl.

>Met korting naar vakantiebeurs 12

Praktisch: Vakantiebeurs 2011, woe 12 t/m zo 16 januari 2011, Jaarbeurs Utrecht, dagelijks open van 10.00-18.00 uur + vrijdag 14 van 10.00-21.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten

€ 17,50 p.p., kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen. In de online voorverkoop – die half november start – kunnen vanaf € 10,- kaarten worden besteld. Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten www.vakantiebeurs.nl.

Lezersactie- Bezoek de Vakantiebeurs met € 5,- korting
Als lezer van www.elkedagvakantie.nl kunt u met € 5,- korting naar de Vakantiebeurs. Koop uw kaartje voor 12 januari 2011 en betaal € 12,50 in plaats van € 17,50. Bestellen doet u online, via www.vakantiebeurs.nl. Bij gebruik van de kortingscode 5107231700104  krijgt u automatisch € 5,- korting. U ontvangt de entreekaart dan per e-mail thuis en hoeft niet in de rij te staan voor de entree.

Verder verloten we tien gratis toegangskaarten. Daarvoor hoeft u alleen onderstaande informatie in te vullen:

U hoeft niet eens voor een reis naar de Vakantiebeurs te gaan; u kunt het ook alleen voor de gezellige sfeer doen!

>Met korting naar vakantiebeurs 14

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.