>YMCA! ….maar dan in een tent

>

>YMCA! ....maar dan in een tent 9

De eerste keer op kamp kan een hoop vragen oproepen. Hoe ziet het terrein eruit, waar gaan we slapen? Om deze en andere vragen te beantwoorden, organiseert YMCA Vakanties komende weken drie keer een informatiebijeenkomst op het kampeerterrein in Leusden. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om een blik in de tent te werpen en alle vragen te stellen die er zijn.
De info: “Tijdens de informatiebijeenkomst kun je al je vragen stellen. We laten wat foto’s en filmpjes zien van eerdere jaren en voor de kinderen zijn er een aantal activiteiten op het terrein te doen zoals boogschieten, klimmen op de klimwand, spelen in de speeltuin en bij mooi weer ook glijden van de zeephelling. Neem dus kleding mee die tegen een stootje kan en die nat mag worden.”
Er zijn drie informatiebijeenkomsten: Zondag 25 april, van 12.00 tot 15.00 uur, Woensdag 5 mei, van 11.00 tot 15.00 uur, Maandag 24 mei, van 11.00 tot 15.00 uur. Voor een routebeschrijving naar het kampeerterrein Leusden, kijk op www.ymcavakanties.nl/blikindetent. YMCA Kampeercentrum Leusden, Paradijsweg 4, 3832 GT Leusden

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.