Win een duikreis naar Zuid-Afrika

Win een duikreis naar Zuid-Afrika 9
Goed nieuws voor alle duikliefhebbers van Nederland; Nat Geo Wild gaat duiken met haaien in Zuid-Afrika. Dit spectaculaire “Shark Attack Experiment Live” wordt live uitgezonden op 25 november 2011 om 24:00. Om de uitzending onder de aandacht te brengen organiseert National Geographic in samenwerking met South African Tourism een prijsvraag. Door mee te doen met de prijsvraag maken deelnemers kans op een duikreis naar Zuid-Afrika. De gelukkige winnaar gaat vervolgens zelf ervaren hoe het is om met haaien te duiken in Zuid-Afrika.

In de twee uur durende special Shark Attack Experiment Live zwemmen een aantal vooraanstaande experts van Nat Geo Wild vrij rond in de oceaan vlakbij de Zuid-Afrikaanse kust, waar ze in contact komen met talloze haaien. De plek in Zuid-Afrika staat bekend als Shark Bay en is het thuis van verschillende haaiensoorten, zoals de grote witte haai, de stierhaai, de makohaai en de zandtijgerhaai.

In samenwerking met ‘Eigenwijze Duikreizen’ geeft National Geographic via de eigen Facebook pagina een duikreis weg naar Zuid-Afrika voor twee personen. De winnaars kunnen tijdens een spectaculaire trip duiken met verschillende haaiensoorten en de schoonheid van de Zuid-Afrikaanse onderwaterwereld ervaren. Als troostprijs geeft National Geographic 10x een abonnement op Duikmagazine weg.

Jaarlijks zwemmen er honderden miljoenen mensen in de oceaan, maar er worden elk jaar slecht 65 mensen aangevallen, waarvan vijf met dodelijke afloop. Vier keer zoveel mensen worden in Amerika gedood door koeien. Mensen maken gewoonweg geen deel uit van het haaienmenu en volgens experts worden aanvallen veelal veroorzaakt door verwarring en vergissing.

Meer informatie over het Shark Attack Experiment Live: natgeotv.com/nl/shark-attack-experiment-live

One Response

  1. Robbie van Esschoten

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.