Schrijf een reisverhaal en win een reis

Schrijf een reisverhaal en win een reis 9

Een van de dieren die de journalisten tegenkomen in Zuid-Afrika.

Als je talent hebt voor schrijven en je gaat graag op reis, dan mag je deze wedstrijd niet missen. Schrijf een verhaal van een recente reis en win daarmee een gratis reis naar Zuid-Afrika. En dat niet alleen je krijgt ook uitleg over het reisjournalistenvak en een gegarandeerde publicatie in Columbus Magazine, Metro of op Droomplekken.nl.  Een droomprijs voor reisjournalisten in spé.

Real-time schrijfcursus
Tijdens de reis door Zuid-Afrika leren drie reisjournalisten in-de-dop het vak van doorgewinterde reisjournalist Corno van den Berg. Een real-time schrijfcursus dus. Van den Berg is de oprichter van travelblog Droomplekken.nl, een plek om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis. Hij zit ruim 18 jaar in het vak, heeft de mooiste plekken ter wereld bezocht en verhalen gepubliceerd in allerlei kranten en tijdschriften. Een uitstekende leermeester voor iedereen met een passie voor schrijven én reizen.

Gegarandeerde publicatie
Na afloop van de uitzonderlijke reis worden de reisverhalen van alle deelnemers gegarandeerd gepubliceerd. Een droomscenario voor elke wannabe journalist. De artikelen worden opgenomen in media als Columbus Magazine, Metro en natuurlijk op Droomplekken.nl zelf.

Wedstrijd
Schrijf een reisverhaal van 250 woorden over een recente reis en stuur die vóór 21 augustus 2012 in via de website. Uit de inschrijvingen worden drie deelnemers geselecteerd die van 1 tot 9 oktober afreizen naar Zuid-Afrika voor een 9-daagse trip naar de Karoo en Northern Cape. Op 31 augustus worden de getalenteerde winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie vind je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.