Slapen onder de sterrenhemel

Slapen onder de sterrenhemel 8

Slapen onder de sterren

Het is toch wel een romatisch idee, slapen onder de sterrenhemel. Iedereen heeft denk ik ook wel eens zijn matras in de tuin gelegd of zijn luchtbed uit de tent gehaald om een nachtje buiten te slapen. Geen muren om je heen geeft een gevoel van vrijheid. Bovendien zijn de sterren gewoon erg mooi. Wil je nou een keer in alle luxe buiten slapen? Dat kan op landgoed Duin & Kruidberg. Zij openen op 7 juli voor een keer hun openlucht camping.

Er zijn in totaal vijftien romantische tweepersoons ‘slaapkamers’ gecreëerd. Met sterrenkaart en zaklantaarn ontdekt men de hemel, de fleecedekens zorgen voor extra warmte. ’s Ochtends krijgen de gasten ontbijt op bed. Ook zijn er fietsen te huur om op sportieve wijze alle andere activiteiten tijdens het festival in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland te bezoeken.

Beleving van de natuur
“Met het natuurhotel willen wij laten zien dat Landgoed Duin & Kruidberg een unieke plaats inneemt tussen de sterrenhotels en -restaurants. Het landgoed ligt middenin het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De natuur is de extra dimensie die onze locatie zo bijzonder maakt. Dat kunnen onze gasten nu op unieke wijze beleven.”, aldus Evelien Hendrikse, management assistant van Landgoed Duin & Kruidberg.

Arrangement
Het Natuurhotel is één van de activiteiten van het zomerfestival “Dol op de duinen” van Nationaal Park Zuid-Kennemerland dat op 7 en 8 juli op diverse locaties in het park plaatsvindt. De arrangementsprijs voor een overnachting in het Natuurhotel met de vele extra’s is € 70,- p.p.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.