Vakantiebeurzen dit weekend

Vakantiebeurzen dit weekend 9

Informatie over reizen naar Abu Dhabi bijvoorbeeld. Foto: Vanessa Teering


Hoewel er al een paar grote beurzen over reizen (traditiegetrouw) al geweest zijn, is er nog genoeg te beleven op dat gebied. De site Reisgraag.nl heeft een overzicht gemaakt:

Mede door de economische crisis blijft kamperen enorm populair onder de mensen. Voor de laatste nieuwtjes op kampeergebied ga je op 26 februari naar Hardenberg. Hier vindt dit jaar voor de 3e keer op rij de beurs Kampeertotaal plaats. Ga je met een caravan of kamper op vakantie? Bezoek op deze dagen tevens Gorinchem, waar de Caravan en Camper beurs gehouden wordt. Hier worden de nieuwste tour- en stacaravans tentoongesteld. Ook staan er stands met verschillende soorten informatie.

Verre reizen
Ondanks dat het percentage Nederlanders dat een reis maakt naar het buitenland gedaald is met 3%, blijft Azië voor de verre reizen een populaire bestemming. Vooral Turkije, Thailand en Indonesië zijn erg populair onder de Nederlanders, mede omdat het relatief goedkope landen zijn. Op 26 februari kun je meer informatie over Azië krijgen op de Asia Fair in Wemmel, België. Er worden workshops, lezingen en voorstellingen gehouden en je kunt er typische Aziatische gerechten eten. Kortom, je waant je net in Azië.

Reizen algemeen
Na de twee afgelopen verregende zomers zullen mensen vooral op zoek gaan naar warme bestemmingen voor de zomer van 2012. Informatie hierover vind je op de Reismarkt in Brugge die 4 maart wordt gehouden. Hier kun je informatie vinden over allerlei landen, dus als je nog niet weet wat je volgende bestemming wordt, kun je hier misschien wel tot een keuze komen. De volgende thema’s staan op de Reismarkt centraal: met kinderen op reis, natuur en avontuur in Europa en ver en betaalbaar reizen. Interviews, beeldreportages, lezingen en workshops zijn te bezoeken voor extra informatie. Er is ook een speciaal gedeelte voor jongeren, waar het onder andere gaat over liften, goedkoop reizen en vrijwilligerswerk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.