Vakantiepark houdt Oranje uithuilweekend

Vakantiepark houdt Oranje uithuilweekend 9

Je Oranje-spul is nog geld waard….


Zoals we allemaal weten is Oranje uitgeschakeld voor het EK. Dus wij hebben allemaal op maandagmorgen (of misschien wel zondagavond) alle oranje versieringen weggehaald en in een donker hoekje gestopt. Daarnaast was iedereen maandag chagrijnig en wisten we allemaal hoe we dan wel hadden moeten spelen. Om het leed nou een beetje te verzachten organiseert Libéma Vakantiepark Beekse Bergen komend weekend het ‘Oranje uithuilweekend’.

Tegen inlevering van hun oranje ‘toeters en bellen’ krijgen voetbalfans komend weekend een korting van 30% op het vakantiepark in Hilvarenbeek. Op vrijdagavond wordt er een feest georganiseerd, om samen de teleurstelling om te buigen naar iets positiefs.

Het Oranje uithuilweekend wordt georganiseerd van vrijdag 22 juni tot en met maandag 25 juni. Mensen die hun overbodig geworden oranje versieringen op 22 juni inleveren in het park mogen dit weekend dus met korting overnachten in een accommodatie (kampeerplaats, jungalow of chalet) op het vakantiepark. Op vrijdagavond organiseert Vakantiepark Beekse Bergen een feest in het centrumgebouw, dat gratis toegankelijk is voor alle deelnemers van het speciale weekend. Reserveren is noodzakelijk.

Om te reserveren of voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.