Je eigen Robinson Crusoe avontuur

Je kan je eigen Robinson avontuur aangaan, zonder echt schipbreuk te hoeven ondervinden. Foto: Docastaway.

Je kan je eigen Robinson avontuur aangaan, zonder echt schipbreuk te hoeven lijden. Foto: Docastaway.

Niemand wil echt aanspoelen na de zijn gestrand met een schip of neergestort te zijn met een vliegtuig, maar veel mensen vinden het idee van stranden op een tropisch eiland wel spannend. Als jij onder die categorie valt, dan kun je nu betalen om aan te spoelen op een verlaten eiland. Het bedrijf Docastaway brengt je naar een eiland om je vervolgens voor jezelf te laten zorgen, een combinatie van luxe en Lost (de televisieserie). In de Huffington Post staat dat het bedrijf jaren gezocht heeft naar geschikte verlaten eilanden.

Het idee
“Het is al jaren een passie van mij om verlaten eilanden te ontdekken en er dan even te verblijven. Ik heb daar zelf veel rust gevonden en nu wilde ik anderen de kans geven om te kunnen verblijven op de laatste verlaten paradijzen ter wereld”, zegt Docastaway creator, Alvaro Cerezo, in The Daily Mail.
Alle eilanden hebben witte stranden, veel groen en een grote variatie aan wilde dieren. Dit alles om je de kans te geven om even te ontsnappen aan de realiteit en weer in contact te komen met de natuur.

Verschillende vakanties
Als je meer wil doen dan alleen op het strand liggen, dan kun je kiezen voor “Adventure Mode.” Je moet dan je eigen hut in elkaar zetten, je krijgt spullen om mee te vissen en een machete om vruchten mee te verzamelen. Klinkt dat als te veel werk voor een vakantie, ook al ben je aangespoeld? Dan kun je ook kiezen voor “Comfort Mode”. Dan kun je kiezen voor een eiland met een privé villa, eco-lodge of een mini hotel.

Prijzen
Het is alleen niet goedkoop om op een tropisch eiland te stranden. De Aventure Mode vakantie kost tussen de €63,- en €184,- per dag en Comfort Mode tussen de €84,- en €164,- per dag. Op elk eiland is maar plaats voor een persoon of een koppel.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Je kan ook kiezen voor adventure mode, dan moet je zelf overleven. Foto: Docastaway.

Je kan ook kiezen voor adventure mode, dan moet je zelf overleven. Foto: Docastaway.

 

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten