Lucky Luke woont in Overijssel

Als je naar vakantiepark Ponyparkcity gaat kun je als een ware cowboy leren rijden of Lucky Luke tegen het lijf lopen.

Als je naar vakantiepark Ponyparkcity gaat kun je als een ware cowboy leren rijden of Lucky Luke ontmoeten.

Ponypark Slagharen is al enige tijd geleden veranderd in attractiepark Slagharen maar de pony’s zijn de regio niet uitgegaan. Je kan nu namelijk naar vakantiepark Ponyparkcity om je net als Lucky Luke in het wilde westen te voelen. Dit park ligt vlakbij Slagharen en als je hier verblijft mag je gratis naar het attractiepark. Het vakantiepark heeft een western thema en ligt in het vechtdal vlakbij Hardenberg. Ook heb de in het park de mogelijkheid om Lucky Luke, Jolly Jumper en de Daltons te ontmoeten tijdens een verblijf.

Ponycitypark heeft niet alleen een western thema, kinderen kunnen zich ook een beetje cowboy voelen want alle huisjes hebben namelijk een Schetland pony tot de beschikking. Een ervaren rij-instructeur geeft gratis ponyrijlessen. Bovendien worden er diverse pony-activiteiten georganiseerd. De pony’s zijn gewend om met kinderen om te gaan.Ze kunnen dus zelf de pony van stal halen, borstelen en ponyrijden over de zandpaden.

Naast het ponyrijden zijn er ook nog andere dingen te doen zo zijn er ’s avonds optredens van clowns, goochelaars, variété en wordt er een bingo gehouden. Overdag kun je  meedoen aan de barrelrace , miss pony verkiezing of  andere activiteiten. Daarnaast is er een kinderboerderij “Animal farm”  en zijn er meerdere speeltuinen. Bij slecht weer kan PonyparkCity alle activiteiten door laten gaan in de grote (5.500m2) westernhal “Lucky Town”. In 2009, 2010, 2011 als 2012 heeft PonyparkCity een Zoover Award in de categorie ‘Beste Vakantiepark Nederland (algemeen)’ gewonnen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.