Nieuwste Sensation show in Amsterdam

De nieuwste show van Sensation 'Into the Wild' gaat in de Amsterdam ArenA in premiere. Je kan je kaarten nu al kopen met een arrangement.

De nieuwste show van Sensation ‘Into the Wild’ gaat in de Amsterdam ArenA in premiere. Je kan je kaarten nu al kopen met een arrangement.

‘Into the wild’ is de naam van de nieuwste Sensation show, die op zaterdag 6 juli de wereldpremière beleeft in de Amsterdam ArenA. De nieuwste show van The World’s Leading Dance Event staat helemaal in het teken van de jacht tussen man en vrouw. Het spel der verleiding begint in de prille avond en eindigt in het diepst van de nacht, als het dierlijk instinct de overhand neemt. De Nederlandse première is meteen de kick-off van de internationale tournee, die langs meer dan 20 landen trekt.

The World’s Leading Dance Event heeft dit jaar voor meer dan 15.000 buitenlandse fans plaats de hoofdstad. Voor alle danceliefhebbers introduceert Sensation Travel een serie arrangementen. Fans kunnen nu een ticket in combinatie met een hotelovernachting boeken.

Amsterdam is de bakermat van het succes van Sensation. Daarom is het belangrijk dat de gasten van het evenement goed terecht kunnen. “Wij zijn er trots op om zoveel gasten te verwelkomen”, zegt directeur Duncan Stutterheim. “Sensation Travel is opgericht zodat we de prijs en de kwaliteit van het aanbod naar deze veeleisende gasten zelf kunnen waarborgen. Wij willen de fans een optimale ervaring bieden en de positieve vibe die hoort bij dit event.”

Sensation Travel biedt verschillende travel packages aan vanaf € 195,-. Elk aanbod is te upgraden tot een VIP-experience met extra overnachtingen, limousine transfers, een hair & make up artist en guided bike tours. Wie echt voluit wil gaan kiest het ‘Epic Sensation Weekend’. Dit ultieme fan pakket kost € 1.795,-. Bij dit exclusieve weekend horen de volgende dingen:

  • ·         Schiphol Airport transfers op vrijdag en zondag;
  • ·         twee overnachtingen in het luxe boutique hotel Park Amsterdam;
  • ·         diner canal cruise op vrijdagavond;
  • ·         entree en VIP-tafel in Club Air op vrijdagnacht:
  • ·         hair & make-up artist voor de dames;
  • ·         limousine transfers van en naar Amsterdam ArenA;
  • ·         Sensation Diner in Amsterdam ArenA;
  • ·         exclusieve VIP-tafel tijdens Sensation Amsterdam 2013;
  • ·         late check-out en brunch op zondag om 14.00 uur.

De verkoop van de arrangementen via de website is nu gestart. Alleen langs deze weg is het mogelijk om al aan kaarten te komen voor het event. De reguliere kaartverkoop voor Sensation start eind maart 2013.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.