Pixar telt 100.000e bezoeker

De 100.000e bezoeker van de Pixar expositie. Foto: Amsterdam EXPO

De 100.000e bezoeker van de Pixar expositie. Foto: Amsterdam EXPO


De Amsterdamse Judith Koetsier, haar vriend Michiel de Waal en hun dochters Effie (bijna 3 jaar) en Kim (bijna 3 maanden) waren vandaag de 100.000e bezoeker van de expositie Pixar: 25 Years of Animation in Amsterdam EXPO. De familie ontving een jaarabonnement op Amsterdam EXPO, een jaarabonnement op National Geographic Magazine en een enorme stapel Pixar DVD’s uit de EXPO-shop.

‘Onze hele familie is fan van Pixar en we wilden wel eens zien hoe de films tot leven worden gebracht. Niet alleen de oorspronkelijke storyboards, tekeningen en kleifiguren uit de archieven van Pixar, maar ook de techniek om deze kunstwerken tot leven te brengen vinden we, ook vanuit onze achtergrond als interaction designers, superinteressant. En we hoorden dat de Zoetrope en de Artscape echte must-sees zijn, die wilden we niet missen’, aldus de winnaars.

Pixar: 25 Years of Animation vertelt het verhaal achter de succesfilms en de spraakmakende animatiestudio en is nog te zien tot en met 27 oktober 2013. Het laatste Pixar EXPO College vindt plaats op vrijdag 18 oktober. Belinda van Valkenburg, de Nederlandse Shading Art Director bij de Pixar Animation Studios in Californië, geeft het publiek dan een kijkje achter de schermen van het Art Department.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.