TripGems verzamelt leukste plekjes

Soms is het moeilijk de leukste plekjes van een stad te ontdekken, TripGems hoopt je hierbij te helpen.

Soms is het moeilijk de leukste plekjes van een stad te ontdekken, TripGems hoopt je hierbij te helpen.

Voordat je een vakantie plant raadpleeg je een reisgidsen, internet forums, vrienden en familie. Uiteindelijk ben je best veel tijd kwijt aan het vinden van je volgende bestemming. TripGems is een nieuw reisplatform, zij verzamelen al deze informatie al voor je zodat je mooie plekken in een land snel kan vinden. De site focust zich volledig op bezienswaardigheden en activiteiten op  je bestemming. Zodra je deze geselecteerd hebt, kan je vrienden uitnodigen voor tips, of zien wat de community zelf al achter gelaten heeft. Daarnaast kan je het platform zelf ook aanvullen met de mooie plekken waar je zelf bent geweest en door een wereld-map in te vullen zie je hoeveel procent je van de wereld hebt gezien.

Vrienden zijn belangrijk
Maarten Munster, één van de mede-oprichters van TripGems legt uit, “Uit onderzoek blijkt dat 38% van de reizigers zijn bestemming baseert op aanbevelingen van vrienden of familie (TravelSat), en dat daarnaast nog eens 36% van alle status-updates op Facebook over reizen gaan. Wij wilden een platform creëren wat puur en alleen gericht is op de persoonlijke ervaringen van vrienden en familie, met betrouwbare aanbevelingen, die makkelijk toegankelijk zijn en het niet teveel moeite kost om ze te delen.” Het doel is om de grootste meest relevant reistips database te worden op het web. “we zijn er van overtuigd dat het gebruik van een ouderwetse papieren reisgids tot een einde komt” vervolgt Maarten. “als je je unieke ervaringen wilt die je niet kan vinden in de reisgids, dan biedt TripGems je een platform waardoor je het land op een heel andere manier zal zien”

Toekomst
Het vier-koppige bedrijfje zal in de komende tijd meer speciale deals gaan toevoegen naast de activiteiten, en ook zal er gewerkt worden aan een mobiele app. “We hebben een sterke start, en goede kaarten in handen om een succes van TripGems te maken, maar tegelijkertijd valt en staat het hele idee of we genoeg reizigers kunnen verbinden om samen de grootste reistips database te maken,” zegt Maarten.

Meer informatie vind je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.