Vind de beste vliegveld lounges

Met de app Loungebuddy vind je de beste vliegtuig lounges bij jou in de buurt.

Met de app Loungebuddy vind je de beste vliegtuig lounges bij jou in de buurt.

Tegenwoordig hoef je geen eerste-klas reiziger te zijn of een elite status te hebben om de beste lounges in een vliegveld te vinden. Daar is namelijk een nieuwe app voor, want waar is nog geen app voor? Loungebuddy, zoals de app heet, laat je zien hoe je toegang krijgt tot ’s werelds beste vliegveld lounges. Soms is het gewoon een geval van vriendelijk zijn of een paar centen neertellen, Loungebuddy vertelt je hoe het moet.

De app
De iOS-app (Android komt eraan) heeft een database van alle airport lounges over de hele wereld. Afhankelijk van wat je nodig hebt – Wi-Fi toegang, een plek voor kinderen, of een badkamer om even je tanden te poetsen – biedt Loungebuddy je een lijst met beschikbare gratis en betaalde opties.

Hoe werkt het?
Eerst vul je een profiel in op de app. Hier wordt je gevraagd naar je reisroute, hoe vaak je vliegt, lidmaatschappen, en  je creditcards. Daarna vertelt Loungebuddy je waar de dichtstbijzijnde in aanmerking komende lounges zijn. Als je even niet genoeg krediet hebt kun je bij veel lounges een eenmalig bedrag betalen of je aanmelden voor hun frequent flyer programma. Voordat je op zoek gaat naar een cocktail en een plek om te relaxen, laat Loungebuddy je foto’s, beschikbare faciliteiten en reviews van vakantiegangers zien.

Download het gratis bij de App Store. Hier vind je ook meer informatie.

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten