Wil je in de schoenen staan van Expeditie Robinson-deelnemers?

Screenshot van de deelnemers van Expeditie Robinson 2013.

Screenshot van de deelnemers van Expeditie Robinson 2013.


Laten we eerlijk zijn: We kijken naar Expeditie Robinson op de tv met het vage idee, dat wij dat óók een keer mee willen maken, maar uiteindelijk blij zijn dat het nooit gebeurt. Je wilt nooit echt in de schoenen (lees: sandalen) staan van een Expeditie Robinson-deelnemer staan en constant honger hebben en last van zandvlooien als je slaapt. Maar om nu toch een beetje van dat avontuurlijke gevoel te krijgen kun je de schoenen kopen die de deelnemers ook gebruiken in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen 2013 die vanavond te zien is.

De cast van het populaire RTL 5-survivalprogramma ‘Expeditie Robinson’ bestaat dit jaar voor het eerst in de jarenlange geschiedenis alleen uit Nederlanders. De veertien BN’ers die het confronterende avontuur aangaan zijn acteur Kees Boot, rapper Sef, ex-judoka Edith Bosch, presentatrice Veronica van Hoogdalem, acteur Everon Jackson Hooi, presentatrice Geraldine Kemper, modeontwerper Hans Ubbink, voormalig Pownews-verslaggever Jan Versteegh, actrice Sanne Vogel, model Valentijn de Hingh, rapper Nega, acteur Geza Weisz, danseres/presentatrice Anna-Alicia Sklias en model/playmate Zimra Geurts.

De nieuwe editie van het spannende spel is vanaf 29 augustus 2013 (vanavond) elke donderdag te zien en zorgt ook dit keer weer voor spannende momenten. Al snel blijkt dat overleven in de genadeloze natuur van het tropische Maleisië niet voor iedereen is weggelegd.

Speciaal voor de kandidaten van het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson lanceert Teva dit jaar de Expeditie Robinson-collectie. De wandelschoenen en sandalen zijn ontworpen voor de deelnemers van de expeditie, om de heftige omstandigheden op het eiland te doorstaan. De veertien BN’ers staan dit seizoen tijdens alle verkenningstochten en proeven op Teva wandelschoenen. De Expeditie Robinson collectie, waarbij de prijzen uiteen lopen van 109 tot 129 euro, is ook te koop in de winkel. Check www.teva.com voor meer informatie.

De oorsprong van Teva voert 30 jaar terug in de tijd naar de Colorado rivier. Een jonge riviergids ontwikkelde uit pure noodzaak de eerste sportsandaal die decennia later nog steeds over de gehele aardbol wordt gedragen door buitensporters, reizigers en vakantiegangers.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.