Everystep helpt teleurstelling op reis te voorkomen

Everystep wil je helpen om reistips van social media overzichtelijk te ordenen. Foto" Everystep.

Everystep wil je helpen om reistips van social media overzichtelijk te ordenen. Foto” Everystep.

Everystep is een nieuw platform dat gaat proberen wat duidelijkheid te scheppen in de overvloed aan reisinformatie die je op internet kan vinden. Op Everystep kun je door te triptippen elkaar helpen om het optimale uit je reizen te halen. Teleurstellingen tijdens het reizen zouden hierdoor tot het verleden behoren. Maar wat voegt Everystep nu toe aan het bestaande aanbod? Steeds meer mensen zoeken advies binnen hun directe vriendenkring via social media. Je vrienden weten immers echt wat jij leuk, interessant of ontspannend vindt. Het nadeel van deze kanalen is dat ze meerdere doelen dienen en dus niet een verzamelpunt vormen voor het uitwisselen van reistips, -plannen en -adviezen. Daar wil Everystep op inspelen.

Triptippen
Everystep biedt een platform waar je vanaf nu samen kan komen om te triptippen. Triptippen is een uitgebreide maar laagdrempelige manier om reisverslagen, tips en plannen te delen met je vrienden. Dit kan via een PC, smartphone en tablet. Met everystep kun je vrienden laten zien waar je geweest bent en nog naartoe wilt gaan. Hier deel je de mooiste reisbestemmingen en lokale tips met elkaar. Met tips van vrienden weet je namelijk altijd precies wat je eraan hebt. Bovendien biedt everystep een alert functie voor mogelijke calamiteiten en vertragingen op de plaats van bestemming. Zo voorkom je verrassingen tijdens je reizen.

Reisverzekering 3.0
Naast het delen van de beste reisinformatie biedt everystep in samenwerking met Allianz Global Assistance een automatische reisverzekering die alleen actief is wanneer je daadwerkelijk op reis bent. De everystep reisverzekering wordt – via jouw mobiele telefoon – automatisch gestart zodra je in het buitenland aankomt en stopt zodra je weer in Nederland bent. Zo betaal je dus nooit teveel premie en ga je nooit meer onverzekerd op reis.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.