Honden welkom in Stayokay hostels

Je bent nu met je hond welkom in Stayokay Hostels, zodat je lekker kan wandelen tijdens een weekend weg.

Je bent nu met je hond welkom in Stayokay Hostels, zodat je lekker kan wandelen tijdens een weekend weg.

Het najaar is de ideale tijd om een weekendje weg te gaan en dan lekker te gaan wandelen. Dan wil je je hond natuurlijk meenemen. Toch zijn honden in veel accomodaties nog niet welkom. Stayokay opent wel haar deuren voor honden. Honden kunnen van november 2014 tot en met maart 2015 in een zestal Stayokay hostels verblijven op de privékamer van hun baasjes. Hiermee speelt de hostelketen zowel in op de behoefte van trouwe gasten alsmede nieuwe bezoekers.

Terugkerende vraag
Algemeen Directeur Stayokay Marijke Schreiner: “Met name in het najaar krijgen we regelmatig de vraag of de hond ook mee mag,  juíst omdat veel van onze locaties zich goed lenen voor een flinke wandeling in het bos of langs de kust. Afgelopen jaar hebben we deze vraag vastgepakt en zijn we hiermee aan de slag gegaan met mooi resultaat.”

Hondenpakket
Vanaf deze maand zijn honden welkom en aangelijnd toegestaan in de openbare ruimtes met uitzondering van de bar en het restaurant. Bij aankomst ontvangen gasten een gratis hondenpakket  t.w.v. € 22,50, verzorgd door Hondenoutlet.nl, met o.a. speeltjes, een tandenborstel, afvalzakjes en een drinkfles voor de trouwe viervoeter. Hondenbezitters moeten wél hun eigen hondenmand, drinkbak en hondenvoer meenemen.

Deelnemende locaties
Honden zijn welkom bij Stayokay Ameland, Stayokay Domburg, Stayokay Dordrecht, Stayokay Heemskerk, Stayokay Noordwijk en Stayokay Texel.

Honden welkom in Stayokay hostels 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.